Kuchnia

może by coś zjeść...

Ziołowe kruche ciasteczka - pyszności.pl
1,5 szkl mąka krupczatka
1 szt. kostka masła miękka
1 szkl. ser parmezan tarty
1 łyżka świeży rozmaryn posiekany
1 łyżka świeża natka pietruszki posiekana
1 łyżka świeże oregano posiekane
1/2 łyżeczki sól
1/2 łyżeczki pieprz
W misce połącz masło, mąkę oraz parmezan.
Następnie dodaj: rozmaryn, natkę pietruszki, oregano, sól i pieprz.
Zagnieć na ciasto, po czym podziel je na pół.
Rozwałkuj i ułóż na wierzchu świeże zioła. Ponownie rozwałkuj i wykrój ciastka. Wstaw do piekarnika na 10-15 minut (temp. 180 stopni Celsjusza).
Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation